Speelmatten - ByAlex

De huidige mode en stijl vraagt om speelmatten die tweedehands niet te vinden zijn. Bovendien gaan speelmatten véél langer mee dan de babytijd, dus het is de moeite om te investeren in een stijlvolle, grote mat die op duurzame en ethische manier is geproduceerd. ByAlex maakt duurzame speelmatten van de beste kwaliteit:

Alle producten zijn ontworpen door Alex, en handgemaakt in Europa met behulp van de mooiste Europese OEKO-TEX® gecertificeerde stof. De stof wordt bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis.
Niet alleen zijn de materialen duurzaam geproduceerd, maar de eindproducten worden op ethische wijze gemaakt door naaisters die in een kleinschalig atelier in Kroatië werken.
Om meer te lezen over de maatschappelijke verantwoordelijkheid van alle ByAlex producten, klikt u hier.

 • Levering eind jan.

  Speelmat - Catch me if you can
  Speelmat - Catch me if you can

  Ben jij zo sluw als een als een vos of zo snel als een konijntje? Ga je mee op avontuur in het bos om de fantastische MR. Fox te vinden - laten we maar eens kijken wie de race dit keer zal winnen. Ben jij de snelste of verrast…

  € 139,00
 • Levering eind jan.

  Speelmat - Around the world
  Speelmat - Around the world

  Een uniseks foam speelmat met aan de ene kant een speelse wereldkaartschets en aan de andere kant een fantasievolle roadmap (yup, met eenhoorns). Met een grijsachtige muntbasis en de herkenbare heldere ByAlex-details past dit…

  € 139,00
 • Levering eind jan.

  Speelmat - Rainbow your day
  Speelmat - Rainbow your day

  Ga mee op schattenjacht om de pot met goud te vinden aan het eind van de regenboog, of vlieg weg naar de kust met een overvloed aan zwaluwen. Je hoeft niet te kiezen wanneer je beiden kunt hebben. Deze kleurrijke prints zullen…

  € 139,00
 • Levering eind jan.

  Speeldeken - Blue sunset
  Speeldeken - Blue sunset

  Een stijlvol speelkleed om te spelen en te slapen. De limited-edition speeldeken van ByAlex is gemaakt als een upcycle project met behulp van reststukken. De stof is aan beide kanten superzacht: de bovenzijde voelt als velour, de…

  € 79,00

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss