Tweedehands in- & verkoop

Scharrelvos is een stenen, circulaire kinderwinkel:
Je vindt hier een kwalitatieve en stijlvolle tweedehands kleding, speelgoed en kinderspullen. Ook om je spullen in te brengen ben je hart harte welkom - lees wel even de voorwaarden hiervoor goed na.

Strikt genomen is alles wat tweedehands is al circulair, maar door nieuwe producten te (laten) maken van recupmaterialen, gaan we daarin nog een stapje verder. Zo worden er bijvoorbeeld slabbers en ander babytextiel genaaid van kringloopstoffen: made@A'pen, met liefde en recupmateriaal.

Scharrelvos werkt met ook graag samen met zelfstandige, (lokale) ontwerpers die in eigen beheer hun producten uitbrengen.
Een win-win-situatie: "support your locals" voor de ontwerpers, en voor Scharrelvos en haar klanten originele en unieke producten die met heel veel zorg en aandacht tot stand zijn gekomen.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.


 

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss