Draagconsulten en workshops

Je kindje dragen is iets heel natuurlijks, maar daarom is het nog niet vanzelfsprekend om dit op een veilige en ergonomische manier te doen:

Wil je graag je kindje dragen maar weet je niet op welke manier?
Heb je een draagzak gekregen maar weet je niet of dit een geschikte is voor jullie?
Wil je een weloverwogen en persoonlijk advies alvorens je een ergonomische drager kiest?
Lukt het niet om je kindje op een fijne manier te dragen?
Heb je het idee dat kje kindje niet gedragen wilt worden?
Vind je het dragen zelf zwaar?

​Internet staat vol met filmpjes om dit te leren, maar de persoonlijke feedback en advies van een persoonlijk consult kunnen juist het verschil maken tussen net wel of net niet juist dragen.
Zussen en vriendinnen die kunnen dragen zijn fantastisch om in je omgeving te hebben, maar dat ze zelf kunnen dragen betekent nog niet automatisch dat zij ook de aangewezen persoon zijn om jou te leren dragen. Ik als draagconsulent kan je helpen met de achterliggende theorie om de juiste knoop te leren/ draagzak uit te zoeken voor jouw persoonlijke situatie. Niet elke knoop/ drager is geschikt voor elke persoon en situatie, daarop is passen zo belangrijk.

Bij een persoonlijk consult zal ik, naast het leren dragen, ook wat theoretische achtergrondinformatie geven over dragen, de ontwikkelingsfase van jouw kindje op dit moment en de verschillende mogelijkheden om te dragen.
Dit is een belangrijke meerwaarde om te leren juist te dragen, en is informatie die ik niet kan geven tijdens een winkelbezoekje.

Tijdens een draagconsult kan je een bepaalde knoopwijze tot in de puntjes aanleren, maar ik kan je ook helpen met het kiezen van de juiste draagzak of het correct en comfortabel afstellen van jouw draagzak.
Dit gebeurt altijd op afspraak buiten de openingsuren van de winkel.

Er zijn verschillende formules mogelijk: 

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Liever Lokaal

Scharrelvos verkoopt bijna uitsluitend tweedehands spullen, maar het is veel te bewerkelijk om deze steeds online te zetten. Op de site staan dus enkel voorbeelden van de stijl/ prijs/ kwaliteit van tweedehands artikelen.
Nieuwe dingen staan wel allemaal in de webshop. Aangezien mijn voorraad erg klein is, reserveer ik deze graag voor lokale klanten. Scharrelvos verzendt dan ook NIET.
Voor afhaling steeds welkom, bezorging in de buurt van de winkel is ook mogelijk.

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss