Over mij

Over Geertrui

Geer·trui (de; v; meervoud: geertruien)

1. mama van zoon S. (14 jaar)
2. mama van zoon K. (11 jaar)
3. mama van dochter M. (9 jaar)
4. mama van zoon F. (6 jaar)
5. vrouw van de man van mijn leven
6. een idealist
7. gecertificeerd draagconsulent (opleiding: Die Trageschule België)
8. docent holistische babymassage + baby yoga (opleiding: Arterre)
9. klimaatcoach (opleiding: Klimaatcontact)
10. kok/ kuisvrouw/ secretaresse/ zuster/ juf/ kinderverzorgster/ politieagent/ rechter/ chef was/ … werkende moeder 24/7

Ik ben een piekeraar, een ploeterende idealist en altijd op zoek naar een ecologisch, economisch en origineel alternatief in de gangbare confectiemaatschappij. 

Mijn kinderen zijn druk, mijn man is sceptisch, mijn huishouden chaotisch en mijn doorzettingsvermogen gering. Ik heb geen tijd om alles zelf te maken, geen energie voor een moestuin, geen geld om alles verantwoord te kopen en geen huisgenoten die geloven in een groene revolutie. Deze omstandigheden dagen mij uit om te zoeken naar manieren waarop ik gehoor kan geven aan de noden van mijn gezin, zonder mijn eigen pricipes te verloochenen. Want het grootste geschenk dat ik mijn kinderen kan geven, is bijdragen aan eerlijke wereld en hen vertrouwen in de toekomst schenken.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.


 

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss