Overbroekjes

Bij een tweedelig systeem van voorgevormde of niet-voorgevormde luiers moet nog een overbroekje worden gedaan, om het geheel wachterdicht te maken. Het komt over de stoffen luier en zorgt ervoor dat de kleding wordt beschermd tegen de natte luier.
Een overbroekje moet je niet bij iedere luierwissel vervangen.

Deze overbroekjes zijn verkrijgbaar van verschillende merken, in verschillende modellen en van verschillende materialen.
Deze broekjes bestaan in vele leuke kleuren en printjes. En daarom is een wasbare luier duizend keer leuker dan een saaie wegwerpluier>
Vraag gerust om advies bij het maken van je keuze.

 

 

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss