Overbroekjes

Bij een tweedelig systeem van voorgevormde of niet-voorgevormde luiers moet nog een overbroekje worden gedaan, om het geheel wachterdicht te maken. Het komt over de stoffen luier en zorgt ervoor dat de kleding wordt beschermd tegen de natte luier.
Een overbroekje moet je niet bij iedere luierwissel vervangen.

Deze overbroekjes zijn verkrijgbaar van verschillende merken, in verschillende modellen en van verschillende materialen.
Deze broekjes bestaan in vele leuke kleuren en printjes. En daarom is een wasbare luier duizend keer leuker dan een saaie wegwerpluier>
Vraag gerust om advies bij het maken van je keuze.

 

 

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Verhuisbericht

Vanaf oktober:

Driekoningenstraat 61
2600 Berchem

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss