Navigatie

Betaalmethodes

Online betalen

Online betalingen worden uitgevoerd door Mollie Payments - handig om te weten wanneer je een online betaling aan Scharrelvos zou willen terugvinden tussen je bankafschriften.

Scharrelvos slaat zelf geen betaalgegevens op, maar Mollie Payments verwerkt die gegevens wel professioneel en betrouwbaar.

Bancontact: direct betalen vanaf een betaalrekening van elke Belgische bank
iDeal: direct betalen vanaf een betaalrekening van elke Nederlandse bank
KBC: direct betalen vanaf een betaalrekening van de KBC (hier hoeft ik geen bijdrage per verkocht product voor te betalen!)
Belfius: direct betalen vanaf een betaalrekening van de Belfius (hier hoef ik geen bijdrage per verkocht product  voor te betalen!)

Overschrijving

Vooraf overschijven is ook mogelijk.
Zodra de betaling binnen is, maak ik je bestelling in orde voor transport en wordt het de eerstvolgende postdag verzonden.

Helaas heeft de duurzame Triodosbank in België geen betaalpassen voor zakelijke rekeningen, dus ik moet het jammergenoeg nog met een andere bank stellen:

G. Brouwer/ Scharrelvos
IBAN: BE90 7360 4233 7332
BIC: KREDBEBB

Ecocheques

Bij Scharrelvos kan je binnenkort betalen met Eco Pass (Sodexo) en Ecocheques.
Helaas kan je nog geen digitale cheques gebruiken bij online betalingen - zover is het systeem nog niet.

  • In de winkel zal je wel met electronische ecocheques kunnen gaan betalen, maar hoe en wat ben ik nog aan het uitzoeken.

Betalen met papieren cheques gaat dan als volgt - onder constructie!:

  • Als je (een deel) van een order met ecocheques wil betalen, kies je bij betalingopties voor "betaling via overschrijving".
    Bij "opmerkingen" zet je welk bedrag je met de cheques zal betalen.
  • Je ontvangt vervolgens een e-mail met een betaalverzoek voor het resterende bedrag. Dit bedrag moet binnen de 7 werkdagen zijn overgeschreven, daarna vervalt de reservering.
  • De papieren cheques stuur je (liefst aangetekend) op naar: Scharrelvos,  Engelselei 247, 2140, Borgerhout, België.
  • Nadat zowel de cheques als het eventueel resterende bedrag ontvangen zijn, wordt je de eerstvolgende verzenddag verstuurd.

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog, niet ver van ons huis, heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten. Wees welkom.

 

© 2018 - 2019 Scharrelvos | sitemap | rss