Informatie over een geboortelijst

Een geboortelijst leggen bij Scharrelvos is een prachtig begin van de wereldreis van jullie kindje: spullen met een verleden een nieuwe toekomst geven:
- een ecologisch alternatief voor de mainstream babywinkels,
- een economisch alternatief voor de eerlijke babywinkels,
- een origineel alternatief voor de populaire babywinkels.
Met gebruikssporen naar een kleine, ecologische voetafdruk. 

Een tweedehands geboortelijst is natuurlijk alleen maar duurzaam als je alleen maar de spulletjes erop zet die je écht nodig hebt en graag wilt hebben. Een uitgebreide lijst voor een eerste kindje, een klein lijstje voor een volgend kindje of een mini-lijstje voor een kindje uit een maxi-gezin. Er is geen minimaal bedrag aan verbonden.
Ik help je graag om mee de juiste keuzes te maken voor jullie situatie. Keuzes voor bepaalde artikels en aantallen tenminste, want jullie kiezen uiteindelijk zelf de producten die jullie mooi vinden. Ik geef alleen vrijblijvend advies over wat er al dan niet op jullie lijst kan komen te staan. 

Scharrelvos zorgt voor een ruime keuze in kwalitatieve en veilige kinderspullen,  zodat jullie kunnen scharrelen tussen het aanbod naar wat jullie mooi vinden. Die spullen leg ik dan voor jullie opzij om later op de lijst te zetten. 
Zit jullie smaak er niet altijd tussen? Geen nood, we hebben nog maanden de tijd en ondertussen zoek ik gewoon verder zodat ik jullie verschillende voorstellen kan doen. Nog steeds niet jullie stijl? Dan gaat het gewoon in de winkel.
Willen jullie graag een product dat niet standaard in het assortiment staat? Geen probleem, ook daar kunnen we het over hebben. Ik ben vrij minimalistisch in wat je nodig hebt voor een kindje, dus mijn aanbod is afgestemd op die strenge selectie, en niet per se een samenvatting van de inventaris van de grote ketens. "Volledig" is een vrij interpreteerbare term, die ik dan ook niet durf te gebruiken. 

Samen bepalen we welke spullen jullie al vóór de geboorte in huis willen hebben - die halen jullie dan al (kosteloos) voor de uitgerekende datum op.  Mochten jullie nog cadeautjes in de winkel willen laten liggen, dan kunnen door jullie familie en vrienden later worden opgehaald.
Flexibele service dus.

Zodra ik bericht heb gekregen dat jullie kleine wereldwonder is geboren, wordt jullie geboortelijst gepubliceerd.
Dit is een eigen pagina op de site, die is gepersonaliseerd met de naam van jullie kindje, het geboortekaartje en een persoonlijke tekst. 
De link hiervan kan je mee op het geboortekaartje zetten, zodat familie en vrienden weten waar ze jullie een plezier mee kunnen doen :-)
Net als bij elke andere online winkel dus.

Bekijk ook vast eens de geboortelijsten die online staat, zodat je al een indruk krijgt van hoe jullie lijst eruit kan komen te zien.

Wil je meer informatie over het leggen van een geboortelijst bij Scharrelvos?
Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op. 
Zet er zeker bij wanneer je bent uitgerekend, je woonplaats en of je al weleens in de winkel bent geweest.
(Let op: pas als je zelf een bevestiging hebt ontvangen dat het formulier is verstuurd, is het ook pas daadwerkelijk verstuurd.)
Ik kijk er al naar uit!

Vernieuwen

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

Nieuwe dingen kunnen online besteld worden, net als bij een webwinkel.
Tweedehands artikelen komen niet online te staan en worden dan ook niet verzonden: wees welkom om zelf in de winkel te komen scharrelen!

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss