Informatie over een geboortelijst

Een duurzame start

Een geboortelijst leggen bij Scharrelvos is een prachtig begin van de wereldreis van jullie kindje: spullen met een verleden een nieuwe toekomst geven:
- een ecologisch alternatief voor de mainstream babywinkels,
- een economisch alternatief voor de eerlijke babywinkels,
- een origineel alternatief voor de populaire babywinkels.
Met gebruikssporen naar een kleine, ecologische voetafdruk:

Een tweedehands geboortelijst is natuurlijk alleen maar duurzaam als je alleen maar de spulletjes erop zet die je écht nodig hebt en graag wilt hebben. Een uitgebreide lijst voor een eerste kindje, een klein lijstje voor een volgend kindje of een mini-lijstje voor een kindje uit een maxi-gezin. Er is geen minimaal bedrag aan verbonden.
Ik help je graag om mee de juiste keuzes te maken voor jullie situatie. Keuzes voor bepaalde artikels en aantallen tenminste, want jullie kiezen zelf de producten die jullie mooi vinden uit het aanbod. Ik geef alleen vrijblijvend advies over wat er al dan niet op jullie lijst kan komen te staan. 

Een lijst kan bestaan uit tweedehands en nieuwe producten, uit aankoop of huuropties, uit enkel spullen of ook niet-materiële cadeautjes.

Vrije keuze, flexibele service

Scharrelvos zorgt voor een ruime keuze in kwalitatieve en veilige kinderspullen,  zodat jullie kunnen scharrelen  en tussen het aanbod en zelf kiezen wat jullie mooi vinden of welke bedrag je aan iets wilt (laten) spenderen. Er is zowel een tweedehands als een aanvullend nieuw gamma. Die spullen leg ik dan voor jullie opzij om later op de lijst te zetten. 
Zit jullie smaak er niet altijd tussen? Geen nood, we hebben nog maanden de tijd en ondertussen zoek ik gewoon verder zodat ik jullie verschillende voorstellen kan doen. 
Willen jullie graag een product dat niet standaard in het assortiment staat? Ook daar kunnen we het over hebben. Ik ben vrij minimalistisch in wat je nodig hebt voor een kindje, dus mijn aanbod is afgestemd op die strenge selectie, en niet per se een samenvatting van de inventaris van de grote ketens. 

Samen bepalen we welke spullen jullie al vóór de geboorte in huis willen hebben - die halen jullie dan al (kosteloos) voor de uitgerekende datum op.  Mochten jullie nog cadeautjes in de winkel willen laten liggen, dan kunnen door jullie familie en vrienden later worden opgehaald.
Flexibele service dus.

Zodra ik bericht heb gekregen dat jullie kleine wereldwonder is geboren, wordt jullie geboortelijst gepubliceerd.
Dit is een eigen pagina op de site, die is gepersonaliseerd met de naam van jullie kindje, het geboortekaartje en een persoonlijke tekst. 
De link hiervan kan je mee op het geboortekaartje zetten, zodat familie en vrienden weten waar ze jullie een plezier mee kunnen doen :-)
Net als bij elke andere online winkel dus.

Meer info?

Bekijk zeker alvast eens de geboortelijsten die online staat, zodat je al een indruk krijgt van hoe jullie lijst eruit kan komen te zien.
Ook het volledige nieuwe aanbod producten staat online - zeker eens de moeite om inspiratie op te doen.

Wil je alle informatie over het leggen van een geboortelijst bij Scharrelvos?
Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op. 
Zet er zeker bij wanneer je bent uitgerekend, je woonplaats en of je al weleens in de winkel bent geweest.
(Let op: pas als je zelf een bevestiging hebt ontvangen dat het formulier is verstuurd, is het ook pas daadwerkelijk verstuurd.)
Ik kijk er al naar uit!

Vernieuwen

NIEUWE WINKEL

Scharrelvos is verhuisd!

Driekoningenstraat 61
2600 BERCHEM
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss