Tweedelige luiers

De  tweedelige vormt naar ons idee het meest betrouwbare systeem. Dit systeem van de losse basisluier die absorbeert en het overbroekje dat het geheel waterdicht maakt durven we blind te verkopen aan aanstaande ouders. Omdat dit systeem zo oerdegelijk is houdt het alle stormen binnen en heeft het genoeg absorptie om een hele nacht te kunnen dienen.

Het voordeel van tweedelige systemen is dat ze beter passen bij kindjes van verschillende posturen, omdat ze preciezer omgedaan kunnen worden. De overbroekjes sluiten goed aan op de basisluiers en zitten er als het goed is aan alle kanten omheen. De kans op lekkages is dus kleiner, terwijl de absorbtie juist groter is. Het pakket is wel (een pak) dikker dan die van ééndelige luiers - een skinny jeans krijg je hier niet over aangetrokken ;-)

Nadeel is dat de luier verschonen uit twee handelingen, namelijk de basisluier + het overbroekje. En de grote absorbtie zorgt er ook voor dat er veel wasmachinewater wordt opgenomen - de droogtijd is dus aanzienlijk!

De basisluier gooi je direct na gebruik in de luieremmer. Overbroekjes worden minder snel vies en kunnen een aantal keer worden gebruikt voor je ze in de was gooit, daar heb je er dus minder van nodig.

We verkopen verschillende merken basisluiers en overbroekjes. Het ene broekje is one size, de ander is er in twee maten. Per luier en per overbroekje zie je precies welk systeem welke voordelen en soms ook nadelen heeft.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss