Aankleden

Er is meer dan genoeg kleding op de wereld om iedereen met 10 lagen tegelijk te kleden. Nieuwe kleding verkopen is dus niet nodig - tenzij het is om de duurzame markt te stimuleren. Toch heeft Scharrelvos gekozen om 2 categorieën nieuw aan te bieden:
- wollen kleding - aangezien dit tweedehands niet te koop is in zo'n staat OF zo'n prijs dat het geschikt is voor de winkel
- leren slofjes - want deze verslijten te hard  in de maat dat kindjes kruipen en zijn dus te weinig te vinden om aan de vraag te kunnen voldoen

En verder?
De winkel hangt vol met tweedehands kleding/ slofjes/ mutsjes/ slaapzakken en alle andere textiel :-)

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss