*Gehoorbescherming BV72 baby - Alecto*

Vorige Artikel 24 van 25 Volgende
€ 13,00
Voorraad 6 stuks

Aan de gehoorbeschermers is niks duurzaam - maar een goed gehoor behouden is dat wel :-)

De gehoorbeschermer van Alecto dempt schadelijke en luide geluiden zonder het kind volledig af te sluiten van omgevingsgeluid (je kan dus nog praten en je kind kan ook van muziek genieten). De oorkleppen zijn licht en compact om mee te nemen.
Dankzij de universele pasvorm is deze gehoorbescherming geschikt voor pasgeborenen. De hoofdband is zacht en comfortabel om te dragen.

Babyoren zijn een stuk gevoeliger dan onze eigen oren, dat weten we allemaal. Toch zien we maar al te vaak (kleine) kinderen rondlopen in een lawaaierige omgeving. Ook voor hen bestaat er speciale gehoorbescherming. Handig in verschillende omstandigheden: op feestjes, een muziekoptreden voor kinderen, een optocht of carnavalstoet, sportevenementen, vuurwerk, …

De BV-72 gehoorbescherming voor kinderen van Alecto :

  • - De gehoorbeschermer dempt schadelijke en luide geluiden, maar sluit je kind niet af van het omgevingsgeluid.
  • - De gehoorbescherming is compact en licht en daardoor gemakkelijk mee te nemen (ideaal voor evenementen en festivals).
  • - Vanwege zijn universele pasvorm is deze geluidsbescherming al newborns  geschikt.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss