*Bouwstenen 4 seizoenen - Goki Evolution*

Vorige Artikel 13 van 22 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Deze liefdevol ontworpen bouwstenen van Goki in regenboogkleuren vertegenwoordigen de vier seizoenen en nodigen uit tot fantasierijk vrij spelen.

Ze zijn gemaakt van esdoornhout in Europa en voelen eerder ruw aan waardoor ze makkelijk te hanteren en te stapelen zijn. 

Leeftijd: vanaf 24 maanden

  • Merk: Goki
  • Maat: 33 x 33 x 3 cm
  • Materiaal: Esdoornhout
  • Land van merk: Duitsland
  • Land van productie: Roemenië

Goki Evolution levert het materiaal. de tactiele en visuele prikkels voor een spel vol plezier in het zelf ontwerpen en uitproberen. Evolutie is ontwikkeling, het crëert diversiteit en stopt nooit - het vindt plaats in elke kinderkamer :-) Goki begeleidt deze ontwikkeling met geslecteerde houtkwaliteiten, een harmonieuws op elkaar afgestemde kleurstelling en met en gemaakt met het beste vakmanschap.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss