DUO cover velcro saffron nordic - Bamboolik

Vorige Artikel 13 van 23 Volgende
€ 21,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

Meegroeioverbroekje in PUL voor kindjes tussen 4 en 15 kg.
Kan als overbroekje over gelijk welke voorgevormde luier of prefold of als combi met de DUO inleggers. 

Dit meegroei overbroekje heeft drukknoopjes om de maat aan te passen en heeft verstelbare klittenbandsluiting rond de buik. Het heeft ook lekranden rond de beentjes. De wastabs aan de luiers voorkomen dat alles vasthangt in de was.

Dit is een waterdicht polyurethanen overbroekje: PUL. Het is waterdicht en ademend.

Voor hygienische redenen was altijd op 60 graden. Bewaar het overbroekje altijd droog ( niet in water) in een luiertas of luieremmer. Het is ook niet nodig om het overbroekje iedere maal te verschonen. 
Gebruik geen wasverzachter, azijn, bleekwater, of andere bleekmiddelen en laat het broekje niet drogen in de droogkast of naast ene warmtebron.

Dit product werd vervaardigd in Tsjechië in een beschutte werkplaats en is gecertificeerd door Öko-Tex ® Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten.

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss