Voorleesboeken met betekenis

Alle boeken kunnen natuurlijk worden voorgelezen, maar er zijn een aantal boeken die nét een diepere betekenis of symboliek hebben.
Van deze boeken zal langzaam een collectie worden opgebouwd, omdat sommige verhalen van waarde kunnen zijn bij bepaalde gebeurtenissen, leeftijdfases of een maatschappelijk thema.

 • Bakersprookjes - Loïs Eijgenraam
  Bakersprookjes - Loïs Eijgenraam

  DIT IS GEEN KARTONBOEK, MAAR WEL EEN PRACHTIG VOORLEESBOEK VOOR PEUTERS EN KLEUTERS

  Peuters en kleuters genieten van herhalen en herhaling. Alles nóg een keer doen, nóg een keer horen, beleven. Bakersprookjes bevat bekende en…

  € 20,50
 • Wachten op Wolf - Sandra Dieckmann
  Wachten op Wolf - Sandra Dieckmann

  Vos en Wolf zijn elkaars beste vrienden. Ze doen alles samen: rennen, zwemmen, kletsen en genieten van de wondere wereld om hen heen. Vos wil dat het altijd zo blijft. Maar Wolf vertelt hem dat dat niet gaat. Als Vos op een dag…

  € 15,00
 • De vos en de ster - Coralie Bickford - Smith
  De vos en de ster - Coralie Bickford - Smith

  De Vos en de Ster is het verhaal van de vriendschap tussen een eenzame vos en de ster die hem verlicht op zijn pad door het grote donkere bos. De stralen van de Ster helpen Vos om voedsel te vinden, achter de konijnen aan te…

  € 20,00

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Verhuisbericht

Vanaf oktober:

Driekoningenstraat 61
2600 Berchem

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss