Raamhangers

Regenboogkristallen worden in Feng Shui gebruikt om de positieve chi-energie van de zon de kamer in te voeren en om energieverlies te voorkomen. De mobiel heeft daardoor positieve effecten op de sfeer in de ruimte en brengt een uniek kleurenspel in huis.

Handgemaakt in Duitsland.

 

 • Raamhanger regenboog - handwerk
  Raamhanger regenboog - handwerk

  Deze houten mobiel bestaat uit een handgemaakte gepolijste en geoliede maan van olijfhout en een loden kristallen bol. Het Italiaanse olijfhout heeft een decoratieve nerf en omlijst de kristallen bol. De kleine kristallen dienen…

  € 36,00
 • Raamhanger maan - handwerk
  Raamhanger maan - handwerk

  Deze houten mobiel bestaat uit een handgemaakte gepolijste en geoliede maan van olijfhout en een loden kristallen bol. Het Italiaanse olijfhout heeft een decoratieve nerf en omlijst de kristallen bol. De maan heeft een eenvoudig…

  € 25,00

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss