Kersenpitkussentjes - Carotte & Cie

Een kersenpitkussen helpt je kindje om op te warmen en om beter te kunnen ontspannen. Het ontspannen van de spieren werkt op zijn beurt weer goed tegen pijn. Kersenpitten een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven.
Een kersenpitkussen is ook ideaal bij babymassage.

Een aanrader om standaard in huis te hebben dus, maar tweedehands niet zo evident om te kopen. Gelukkig is er goed alternatief:
Carotte & Cie maakt deze parel van een diamant met de hand, met gebruik van enkel gecertificeerd ecologische materialen. 

  • *Kersenpitkussen diamant - Carotte & Cie*
    *Kersenpitkussen diamant - Carotte & Cie*

    Diamant kersenpitkussen voor alle kleine alledaagse kwaaltjes.
    Een geruststellend cocoonmoment nodig? De warmwaterkruik Diamant laat je reizen in een bubbel van welzijn. Het kan worden opgewarmd in de oven of de microgolf: de…

    € 22,00

Boek je winkelafspraak

Winkelen = enkel mogelijk OP AFSPRAAK:

Boek hier jouw winkelmoment

- kom alleen of met twee (uit je eigen bubbel)
- 30 min per afspraak
- heb je meer tijd nodig, boek dan 2 afspraken achter elkaar
- afhalen kan zonder afspraak, maar laat het wel even weten zodat ik er zeker ben!

 

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss