Testpakket luiers huren

Of een bepaalde luier letterlijk bij jullie kindje past, en figuurlijk in jullie leven en wasgewoontes, weet je vaak niet van te voren.
Een succesverhaal is van zoveel factoren afhankelijk, dat proberen en testen de enige manier is om dat tot stand te brengen.

Een newborn testpakket huren is daarom een ideale start: voor een klein bedrag kan je ALLE systemen uit de winkel proberen.
Er is voor 20 verschoonbeurten voorzien in het pakket, in verschillende maten en van verschillende merken, met een totaalwaarde van maar liefst €586.

Spelregels in het kort:

  • Een pakket wordt voor 14 dagen verhuurt. Het is dus echt om te testen en niet om langdurig te gebruiken.
  • Pas na de geboorte wordt een pakket opgehaald - het zou zonde zijn als je al een deel van de huurperiode zou laten verlopen omdat je nog niet toe bent aan het wasbare luieravontuur
  • Alles wat je wilt houden uit het pakket kan je overnemen aan -10%
  • Voor een nieuwe bestelling wasbare luiers, geplaatst binnen de maand na het beëindigen van de huur, geldt éénmalig een korting van -5%
  • Kostprijs: €50 / 14 dagen

Interesse? 
Stuur een mailtje naar geertrui@scharrelvos.be voor beschikbaarheid en de algemene voorwaarden.
Na bevestiging kan je online betalen:

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss