Muziek

Op amper een paar honderd meter van de winkel wordt de mooiste muziek geboren: aan het Borgerhoutse Krugerplein zingen en spelen Esmé Bos & Bart Voet liedjes over bijzondere momenten in een kleinemensenleven. Muziek die ook door volwassenen gesmaakt wordt - zonder ijle kinderstemmen,  irritante melodieën of kinderachtige teksten.

Lokaler dan dit kan het niet worden - komt dat horen!
 🎶🎵

Het boekje + muziek zijn verkrijgbaar in de winkel, de concerttour gaat momenteel heel Vlaanderen door.

 • Concert Magiq - Esmé & Bart Voet & anderen
  Concert Magiq - Esmé & Bart Voet & anderen

  Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. Bos & Voet gaan in Concert Magiq op zoek naar het hartstochtelijke,…

  € 16,00
 • Daar zat een aapje op een stokje - Esmé Bos & Bart Voet & anderen
  Daar zat een aapje op een stokje - Esmé Bos & Bart Voet & anderen

  Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. Dit boek bevat acht liedjes over dieren. Elk liedje wordt gezongen…

  € 16,00
 • Wiegeliedjes - Esmé Bos & Bart Voet & anderen
  Wiegeliedjes - Esmé Bos & Bart Voet & anderen

  Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.

  A la nanita nana nanita ella, nanita ella... Slaap kindje, slaap…

  € 16,00

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

Nieuwe dingen kunnen online besteld worden, net als bij een webwinkel.
Tweedehands artikelen komen niet online te staan en worden dan ook niet verzonden: wees welkom om zelf in de winkel te komen scharrelen!

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss