Babyfoons + ledlampjes

Er is niks ecologisch aan babyfoons, en aan nieuwe babyfoons al helemaal niet.
Tweedehands verkoopt Scharrelvos geen electro, aangezien er aan de buitenkant niet altijd te zien is of er iets mis is. We kunnen dus niet garanderen dat je waar krijgt voor je geld... helaas. Om toch aan de vraag naar babyfoons te beantwoorden, kan je voor geboortelijsten elke nieuwe babyfoon van Alecto laten bestellen. Er is er vast wel één die past bij jullie noden: zie hier voor het aanbod.
Zo is je geboortelijst alweer een stukje completer -  en kan jij gerust slapen.

Idem voor de mini-led-nachtlampjes 

 

 • Nachtlampje led - Alecto
  Nachtlampje led - Alecto

  ∙ ANV-18 LED

  Geruststellend kinderkamer nachtlampje
  Als kind vind je de nacht spannend. ’s Avonds wordt het donkerder in je normaal zo veilige kinderkamer. Alles is stil en je kan niet meer zo goed zien wat er precies…

  € 6,00
 • Voorbeeld

  Babyfoon DBX-85 - Alecto
  Babyfoon DBX-85 - Alecto

  DBX-85 ECO: gewoon een goede babyfoon met een prima prijsJe zoekt naar een babyfoon die precies dat doet waar jij hem voor wil gebruiken. Die een veilige en zekere manier biedt om je kindje in de gaten te kunnen houden. Een…

  € 55,00

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

Nieuwe dingen kunnen online besteld worden, net als bij een webwinkel.
Tweedehands artikelen komen niet online te staan en worden dan ook niet verzonden: wees welkom om zelf in de winkel te komen scharrelen!

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss