Petit Lulu (snap-in-one)

De SIO Basic Plus inleggers van Petit Lulu zijn complete inleggers om in de overbroekjes van Petit Lulu of een aantal andere merken te klikken. Ze bestaan uit meerdere delen en zijn zeer absorberend. De SIO Basic Plus inlegger betaat uit een brede basisinlegger met zachte fleece randjes bij de benen. Dit is tevens een extra barrière tegen lekkages. Deze basisinlegger bestaat uit twee lagen die je dubbelvouwt en op elkaar klikt. Om te drogen kun je het los klikken, zodat de inlegger languit kan hangen. Op deze basisinlegger zit nog een lange booster geklikt, die dubbelgevouwen op de basisinlegger ligt.

De SIO inleggers zijn ook te gebruiken voor pasgeborenen. Je haalt de losse inlegger eraf en vouwt de voorkant van de basisinlegger dubbel naar beneden toe. De inlegger wordt hierdoor korter en de drukknoopjes komen zo niet tegen de huid aan. Op deze manier past de inlegger ook in de Newborn overbroekjes van Petit Lulu en in de One Size overbroekjes op de kleinste stand. 

  • *Snap-in-one basic plus - Petit Lulu*
    *Snap-in-one basic plus - Petit Lulu*

    De SIO Basic Plus inleggers van Petit Lulu zijn complete inleggers om in de overbroekjes van Petit Lulu of een aantal andere merken te klikken. Ze bestaan uit meerdere delen en zijn zeer absorberend. De SIO Basic Plus inlegger…

    € 20,00

NIEUWE WINKEL

Scharrelvos is verhuisd!

Driekoningenstraat 61
2600 BERCHEM
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss