Circulair & lokaal

Strikt genomen is alles wat tweedehands is al circulair, maar door nieuwe producten te (laten) maken van recupmaterialen, gaan we daarin nog een stapje verder. Zo worden er al slabbers en ander babytextiel genaaid van kringloopstoffen: Made@Borgerhout, met liefde en recupstof. Er is al een opstart gemaakt voor meer prachtige upcycle-producten, spannend!

Scharrelvos probeert ook steeds vaker samen te werken met lokale ontwerpers die in eigen beheer hun producten uitbrengen.
Een win-win-situatie: "support your locals" voor de ontwerpers, en voor Scharrelvos en haar klanten originele en unieke producten die met heel veel zorg en aandacht tot stand zijn gekomen.

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Liever lokaal

Nieuwe dingen kunnen online besteld worden en worden afgehaald in de winkel/ worden thuisbezorgd binnen een straal van 5 km van de winkel. Verzenden doen we momenteel NIET.
Tweedehands artikelen komen niet online te staan - daarvoor zal je dus zelf naar de winkel moeten komen. Wees welkom!

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss