Ergonomische dragers

Het volledige aanbod voor verhuur moet nog worden verder opgelijst, maar zie hier alvast het begin:

De ringsling is een korte doek met aan één kant 2 ringen, waardoor je  de doek haalt. Hierdoor hoef je een ringsling niet te knopen en is hij makkelijk en snel in gebruik.
Met een ringsling draag je asymmetrisch, over 1 schouder.  De ringsling is geschikt vanaf de geboorte tot in de kleutertijd.

De Mei Tai bestaat uit een rechthoekig rugpand met twee heupbanden en twee schouderbanden eraan. Doordat het gewicht evenredig over je schouders, rug en heupen wordt verdeeld, kun je je kindje met een Mei Tai comfortabel op je buik of rug dragen.
Sommige Mei Tai’s hebben een verstelbaar rugpand. Afhankelijk van de breedte en de hoogte van het rugpand is een Mei Tai te gebruiken vanaf de geboorte tot in de kleutertijd.

Een ergonomische drager wordt ook wel een voorgevormde drager, draagzak of Soft Secure Carrier (SSC) genoemd.
Doordat de ergonomische drager is voorgevormd hoeft deze niet om geknoopt te worden. Daardoor is hij, eenmaal juist afgesteld (!), makkelijk in gebruik. De ergonomische drager is er in vele verschillende modellen en stoffen. De meeste sluiten geheel of deels met klittenband of gespen. Door de juiste verdeling over schouders, rug en heupen, biedt de ergonomische drager veel comfort.

 • Tula free-to-grow - Confetti dots
  Tula free-to-grow - Confetti dots

  Fijne draagzak, makkelijk in gebruik, aanpasbaar voor een kleine baby. Deze ‘free to grow’ draagzak van Tula kan je al van in het begin gebruiken zonder insert.

  Geschikt vanaf ongeveer maat 56 tot 86/92.
  Je kan het rugpand…

 • Tula toddler coast - Syrena sky
  Tula toddler coast - Syrena sky

  De Toddler draagzak past mooi vanaf kledingmaatje 86-92, meestal vanaf ongeveer 11kg. Je kan er plezier aan hebben tot ver in de kleutertijd: veel kinderen passen rond hun vierde verjaardag nog in de Tula Toddler.

  De Tula "coast"…

 • BHoppediz Hoptye conversion - London
  BHoppediz Hoptye conversion - London

  De HOP-TYE® Conversion is een draagzak voor kinderen vanaf de geboorte, tot ca 2,5 jaar.
  Je kunt de HOP-TYE® Conversion zowel op de buik als op de rug dragen.

  Merk: Hoppediz
  Model: Hoptye
  Kleur: London, grijszwart
  Materiaal:…

 • ByKay mei tai deluxe - geel met ster
  ByKay mei tai deluxe - geel met ster

  De Mei Tai Deluxe van ByKay is een ergonomische knoopbare draagzak van babyvriendelijke katoen. Deze babydrager wordt ook wel de hybride onder de dragers genoemd: de Mei Tai combineert het comfort van de draagdoek en het gemak van…

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss