Nieuw ecologisch

Alle toffe fairtrade en ecomerken ten spijt, ​Scharrelvos verkoopt enkel nieuwe producten die tweedehands niet te koop zijn (o.a. verzorgingsproducten), niet voldoende te vinden zijn (o.a. tetradoeken), niet veel mensen gebruikt willen (o.a. wasbare luiers) of die tweedehands zo duur zijn dat ik ze niet kan verkopen onder de nieuwprijs (o.a. Wobbels). Enkel complementaire producten dus.
Online zijn de nieuwe, ecologische producten te bestellen - uitsluitend om af te halen. Voor verzending zijn er grotere spelers op de markt die dat veel beter kunnen doen dan ik. Met mijn kleine voorraad voorzie ik liever de lokale markt.

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Liever Lokaal

Scharrelvos verkoopt bijna uitsluitend tweedehands spullen, maar het is veel te bewerkelijk om deze steeds online te zetten. Op de site staan dus enkel voorbeelden van de stijl/ prijs/ kwaliteit van tweedehands artikelen.
Nieuwe dingen staan wel allemaal in de webshop. Aangezien mijn voorraad erg klein is, reserveer ik deze graag voor lokale klanten. Scharrelvos verzendt dan ook NIET.
Voor afhaling steeds welkom, bezorging in de buurt van de winkel is ook mogelijk.

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss