Ecologisch

Alle toffe fairtrade en ecomerken ten spijt, ​Scharrelvos verkoopt enkel nieuwe producten die tweedehands niet te koop zijn (o.a. verzorgingsproducten), niet voldoende te vinden zijn (o.a. tetradoeken), niet veel mensen gebruikt willen (o.a. wasbare luiers) of die tweedehands zo duur zijn dat ik ze niet kan verkopen onder de nieuwprijs (o.a. Wobbels). Enkel complementaire producten dus.
Online zijn de nieuwe, ecologische producten te bestellen - uitsluitend om af te halen. Voor verzending zijn er grotere spelers op de markt die dat veel beter kunnen doen dan ik. Met mijn kleine voorraad voorzie ik liever de lokale markt.

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Liever lokaal

Nieuwe dingen kunnen online besteld worden en worden afgehaald in de winkel/ worden thuisbezorgd binnen een straal van 5 km van de winkel. Verzenden doen we momenteel NIET.
Tweedehands artikelen komen niet online te staan - daarvoor zal je dus zelf naar de winkel moeten komen. Wees welkom!

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss