Bestellijst leverancier

UPDATE MEI 2020:

TOT NADER BERICHT KUNNEN ER GEEN LUIERS WORDEN BESTELD VIA DEZE PAGINA!
TotsBots is nog maar zeer voorzichtig aan het opstarten na Covid-19, en voorlopig is de voorraad bij de leverancier ongeveer uitgeput.

Wil je toch luiers bestellen? Neem dan even contact op, dan kijk ik wat er mogelijk is voor je.

**************

In de winkel ligt maar een heel kleine selectie van de luiers van TotsBots,  maar vanaf  een bestelling vanaf 5 luiers kan ik ze met plezier voor jou bestellen bij de leverancier. Alle mogelijke beschikbare printen en maten staan hieronder.
Bestellen en betalen kan gewoon online, ik bestel ze dan dezelfde dag nog bij de distributeur.

Levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

per pagina
per pagina

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Liever Lokaal

Scharrelvos verkoopt bijna uitsluitend tweedehands spullen, maar het is veel te bewerkelijk om deze steeds online te zetten. Op de site staan dus enkel voorbeelden van de stijl/ prijs/ kwaliteit van tweedehands artikelen.
Nieuwe dingen staan wel allemaal in de webshop. Aangezien mijn voorraad erg klein is, reserveer ik deze graag voor lokale klanten. Scharrelvos verzendt dan ook NIET.
Voor afhaling steeds welkom, bezorging in de buurt van de winkel is ook mogelijk.

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss