Navigatie

Lezen

Baby's houden al van boeken, ze kunnen ze letterlijk verslinden. Maar boeken zijn zoveel meer dan enkel voeding - zo kunnen je voor een deel vormen als mens, afhankelijk van welke plaats boeken innemen in je leven. Ik stem alvast voor zoveel mogelijk lezen, want:
van lezen word je slim - het stimuleert de taalontwikkeling van je kind - kinderen leren zich verplaatsen in een ander - lezen is een fijne manier om te ontspannen - lezen is goed voor de algemene ontwikkeling - kinderen die lezen zijn sociaal vaardiger - het vormt je karakter - jonge kinderen vergroten snel hun woordenschat - ze kunnen even ontsnappen aan de werkelijkheid - kinderen kunnen angsten en emoties herkennen in een verhaal - lezen is leuk.
Lees smakelijk!

 

WINTERSLAAP

Scharrelvos is bezig aan een winterslaap:
de winkel is enkel open op afspraak tussen
21/12/2019 - ??/02/2020

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog, niet ver van ons huis, heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten. Wees welkom.

 

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss