Lezen

Baby's houden al van boeken, ze kunnen ze letterlijk verslinden. Maar boeken zijn zoveel meer dan enkel voeding - zo kunnen je voor een deel vormen als mens, afhankelijk van welke plaats boeken innemen in je leven. Ik stem alvast voor zoveel mogelijk lezen, want:
van lezen word je slim - het stimuleert de taalontwikkeling van je kind - kinderen leren zich verplaatsen in een ander - lezen is een fijne manier om te ontspannen - lezen is goed voor de algemene ontwikkeling - kinderen die lezen zijn sociaal vaardiger - het vormt je karakter - jonge kinderen vergroten snel hun woordenschat - ze kunnen even ontsnappen aan de werkelijkheid - kinderen kunnen angsten en emoties herkennen in een verhaal - lezen is leuk.
Lees smakelijk!

 

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog, niet ver van ons huis, heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten. Wees welkom.

 

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss