Navigatie

Draagzakken

Een draagzak is onmisbaar voor wie zijn kindje wil dragen maar het knopen van een lange doek niet ziet zitten. Bovendien is een draagzak heel snel om te doen: ideaal voor een dwarse peuter die opeens niet meer zelf wilt stappen. 
Alle aangeboden draagzakken zijn volledig ergonomisch voor ouder en kind, waardoor dragen voor iedereen een fijne ervaring blijft.

 • Ergobaby - baby insert
  Ergobaby - baby insert

  Met dit verkleinkussen Original / 360° Grey kan je de Ergobaby draagzakken vanaf de geboorte gebruiken. Het ondersteunt de billen, de rug en het hoofd van je kindje. Daarnaast plaats je je kindje hiermee hoger in de draagzak.

  In…

  € 22,50
 • Boba 4G carrier - Tweet
  Boba 4G carrier - Tweet

  De innovatieve Boba Carrier 4G is ontworpen voor baby’s en peuters met een gewicht van 3,5 - 20 kg. De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.

  De 4G draagzak wordt geleverd zonder baby insert of…

  € 67,50
 • Verkocht

  Ergobaby Performance carrier - Charcoal black
  Ergobaby Performance carrier - Charcoal black

  De Ergobaby Performance Carrier is een duurzaam lichtgewicht en is daarom perfect voor actieve ouders die houden van avontuur. De buitenkant kan tegen een stoot en de binnenkant is bekleed met een luchtdoorlatende netstof.…

  € 80,00
 • Ergobaby organic + verkleinkussen bruin
  Ergobaby organic + verkleinkussen bruin

  Wil je een comfortabele maar vooral ergonomische babydrager dan is de Ergobaby draagzak zeer geschikt. Deze draagzak is lekker zacht en gemakkelijk aan te doen.

  ∙ Brede heupriem en gewatteerde schouderriemen zorgen voor…

  € 100,00
 • Babylonia BB-Tai - Current red
  Babylonia BB-Tai - Current red

  Baby’s hebben huidhonger. In een draagdoek voelen baby’s zich veilig en geborgen. Je draagt je baby dicht tegen je aan in de aangeraden M-houding: baby’s knieholtes zitten hoger dan de billetjes. Hierdoor ondervindt je baby…

  € 70,00
 • Bondolino Poplin - grijs met zwarte ster
  Bondolino Poplin - grijs met zwarte ster

  De fabrikant Hoppediz heeft bewust niet gekozen voor harde gespen, drukknoppen of kliksluitingen, zodat het draagcomfort nagenoeg identiek is aan dit van een draagdoek. Makkelijk in gebruik en ideaal voor ouders die een draagdoek…

  € 60,00
 • Draagcover Mothercare
  Draagcover Mothercare

  Donkerblauwe regenbescherming voor je kindje in de draagdoek of draagdoek.
  Geschikt voor alle draagzakken.∙ Merk: Mothercare
  ∙ Maat: size 00 (70 cm lang)
  ∙ Materiaal: buitenkant 100% nylon, voering 70% acryl, 30% polyester -…

  € 17,50
 • Beco Soleil - Twilight
  Beco Soleil - Twilight

  De Beco Soleil Carrier is een draagzak met een brede, lange body en gevoerde heupriem en schouderbanden. De Beco Soleil is ideaal voor het dragen van oudere baby's en peuters.

  De Beco Soleil Carrier is ontworpen om het gewicht…

  € 80,00
 • Beco Butterfly 2 - Lucas
  Beco Butterfly 2 - Lucas

  Verkocht

  € 80,00

WINTERSLAAP

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog, niet ver van ons huis, heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten. Wees welkom.

 

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss