Aankleden

Scharrelvos is een stenen winkel met een steeds wisselend tweedehands aanbod. Dit individueel fotograferen + omschrijven is veel te tijdrovend en arbeidsintenstief voor de marge die ik heb.
Het nieuwe aanbod staat wel allemaal online, de categorieën van het tweedehands gamma staan enkel opgelijst om een indruk te geven van wat er zoal in de winkel te vinden is. Of kan zijn ;-). 
Wees zeker welkom om te eens in levende lijve te komen scharrelen tussen het grote aanbod tweedehands spullen:

Babykleding is schattig, tof en oh-zo-lief. Niet alleen kleding van de bekende merken, maar ook van merken die hun weg niet zo gemakkelijk vinden via bijvoorbeeld tweedehandssites. Daarom wordt hier de kleding van verschillende herkomst aan dezelfde soort prijzen aangeboden: kies dus wat je mooi vindt - duurzaam is het toch al.
Van Scandinavische prints tot tijdloze streepjes, van ecomerken tot rustig neutraal. Natuurlijke materialen en voor verschillende smaken. Zonder stoere teksten of kekke figuren, maar allemaal mooi.

Het kwalitatieve en stijvolle aanbod tweedehands producten in de winkel wisselt uiteraard steeds,
maar dit zijn de categorieën waarin Scharrelvos probeert te voorzien:

 • Kleding
  Kleding

  ​Of kleding groot of klein valt weet ik niet altijd; ik heb mijn indeling gebasseerd op het etiket - op de grootte kan ik geen garantie geven. Kijk anders zeker ook eens bij grotere maten, want groeien doet je kleintje wél…

 • Jassen en pakken
  Jassen en pakken

  Zomerjassen, winterjassen, berenpakken, wollen pakken, regenpakken, ... Een extra laagje om naar buiten te gaan is meestal wel nodig in dit habitat. Voor elk weertype zit er meestal wel wat bij, behalve voor warme lente- en…

 • Vossenvoetjes
  Vossenvoetjes

  Voetjes vormen de (latere) verbinding met de aarde; ze goed koesteren is dus van essentieel belang. Passende sokken, slofjes met soepele zolen, ... Alles voor de kleine voetjes mét een kleine ecologische voetafdruk. Veel beter…

 • Vossenkoppen
  Vossenkoppen

  Warme mutsen voor als het koud is, zonnehoedjes voor als de zon fel schijnt, mutsjes voor pasgeboren prutsjes, ... Een babyhoofdje is zo kwetsbaar dat het wel wat extra bescherming kan gebruiken tegen alle invloeden en prikkels…

 • Zwemkleding
  Zwemkleding

  De oceanen drijven al vol met plastic afval, daarom zwemmen wij graag met tweedehands spullen.
  Een statement tegen de wegwerpmaatschappij én gewoon omdat het handig, mooi en duurzaam is :-)
  Tweedehands zwembroekjes, UV-kleding,…

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss