*Bosbodem elementen - Tender Leaf*

Vorige Artikel 10 van 22 Volgende
€ 100,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Deze mooie houten sorteerdoos zit boordevol met kleine schatten die zo uit het bos lijken te komen en staat garant voor urenlang open ended speelplezier. Het deksel kan gebruikt worden als krijtbordje en als bodem om een mooi bostafereel te creëeren met de spulletjes uit de doos en zelfgevonden kostbaarheden. De houten onderverdelingen in de box kan je wegnemen en je kan de bak bijvoorbeeld vullen met zand voor extra sensorisch speelplezier. 

De doos bevat:

6 grijze platte keien, 4 stenen met veel vlakken, 3 naaldbomen, 8 takjes, een slak, een mot, 6 kleine paddestoeltjes, een grote paddestoel, 10 blaadjes, 3 kevers, 4 bogen en een vogel-ei. 

  • Merk: Tender Leaf
  • Maat dood: 30,5 x 30,5 x 6 cm
  • Materiaal: rubberhout
  • Land van merk: VS
  • Land van productie: Indonesië

Temder Leaf Toys maakt houten speelgoed met een hart voor de natuur. Het gebruikte rubberhout komt uit Indonesië en is een bijproduct van de rubberindustrie. Na 25 jaar produceert een rubberboom namelijk geen latex meer en wordt de boom omgehakt. Het hout kan dan nog perfect worden omgetovert tot waardevol speelgoed. Voor elke omgehakte boom wordt er bovendien een nieuwe geplant.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss