Snuzpod co-sleeper (huur per maand)

Artikel 1 van 27 Volgende
€ 30,00 (inclusief btw)

Dit is een nieuw huurcadeautje van de geboortelijst van Efia Rosie:

De huur voor één maand
Verhuur = inclusief 1 matrasbeschermer, 2 hoeslakens, 1 dekentje


Het wiegje is al bij Efia Rosie thuis, klaar voor de eerste nachten.
Het kan nog wel worden aangekocht om haar cadeau te geven. 
(kies "opgehaald door de ouders (geboortelijst)" bij de verzendopties)

~~~

Info co-sleeper:

Het goed doordachte ontwerp staat toe dat de wieg geheel tot zijn recht komt in alle 3 de toepassingen, als op zichzelf staande wieg, co-sleeper en Mozes mand. 

Co-sleeping is voor de nachtrust en het voeden vaak een redding voor kind en ouders en dat het als losstaande wieg ook tot zijn recht komt is ideaal voor de transitie naar haar/zijn eigen kamer.

Met 4,1 kg zwaar is het Mozes mand gedeelte van de Snüzpod 3 heel mobiel. Zo kan de baby gemakkelijk en veilig met je mee door het huis, naar opa en oma, of zelfs op vakantie!

Dat de Snüzpod³ kan schommelen is een leuk extraatje en kan helpen met je kleine draak in slaap te krijgen. Wat zwaarder telt is dat deze niet door de baby zelf kan schommelen en daardoor omvallen. Zo kan je met een gerust hart (en babyfoon op zak) de slaapkamer verlaten.

NIEUWE WINKEL

Scharrelvos is verhuisd!

Driekoningenstraat 61
2600 BERCHEM
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss