*Kokadi Flip - Heart2Heart Mint*

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 150,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Comfortabele draagzak die altijd past: de Flip Heart2Heart Mint

De draagzak Flip in het ontwerp Heart2Heart Mint wordt geleverd in een verfrissende mint met zoete hartjes. Dankzij de draagzak heb je in het dagelijks leven beide handen vrij, geniet je van maximaal comfort en kun je je geliefde liefdevol knuffelen.

• gewatteerde banden van dezelfde kleur
• opent en sluit volledig met gespen
• gemakkelijk en snel aan te trekken
• gemaakt van 100% biologisch katoen
• Te gebruiken vanaf de geboorte (3,5 kg)

Met de Flip Heart2Heart Mint draag je je newborn (vanaf 3,5 kg) al optimaal, want door zijn lichte gewicht is hij ideaal voor kleine baby's. De geweven draagdoek van 100% biologisch katoen omhult je baby zacht en veilig. In de Flip kunt u uw baby dragen vanaf de geboorte tot het einde van uw individuele draagtijd. De kleine, fijn geweven hartjes zijn een schattige eyecatcher.


De draagzak met een knuffelig geluk!

In de draagzak Heart2Heart Mint sta je flexibel in het dagelijks leven en kun je heerlijk knuffelen met je baby. Zo dicht bij jou voelt je baby zich heerlijk geborgen en merkbaar gelukkiger. Je liefdevolle band wordt versterkt door hem te dragen.


Supereenvoudig en ongelooflijk comfortabel: de KOKADI Flip

Met de draagzak Flip pas je eenvoudig de schouderbanden aan op je eigen maat en het stangetje op de maat van je baby. De schouderbanden en de heupgordel zijn zacht gevoerd en makkelijk te openen en te sluiten met gespen. Met de klep draag je je baby voor en achter. Eenmaal uitgehard is hij direct klaar voor gebruik en kun je meteen lekker knuffelen. Met de klep geniet u altijd van maximaal comfort.

Heerlijk ergonomische draagzak

Met de draagzak Flip bevordert u de gezonde heuprijping van uw baby door de beugel aan te passen aan de betreffende maat van het kind. De stang zit op de heupgordel, is traploos verstelbaar met klittenband en zorgt ervoor dat je geliefde de ergonomisch correcte squat-spread positie aanneemt.

Het rugpand van de draagzak is gemaakt van diagonaal geweven draagdoekstof, die je baby heerlijk knuffelt en veilig rondom ondersteunt.

De klep heeft ergonomisch uitgesneden schouderbanden die, net als de heupgordel, comfortabel gewatteerd zijn waardoor het gewicht van je baby goed wordt verdeeld. Zo geniet je elke dag van het beste draagcomfort.

Verfrissende stijl, beste ergonomie en supercomfort - dat is de Flip Heart2Heart mint! Beleef prachtige momenten vanaf dag één met de Heart2Heart mint draagzak!

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Infosessies over zélf een duurzame lijst leggen

AGENDA infosessies

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers, ergonomisch dragen of over zelf een duurzame geboortelijst leggen:


* Wasbare luiers:
meer uitleg + praktische informatie + inschrijven kan hier.
* Ergonomisch dragen:
meer uitleg + praktische informatie + inschrijven kan hier
* Je eigen geboortelijst samenstellen:
meer uitleg + praktische informatie + inschrijven kan hier

© 2018 - 2024 Scharrelvos | sitemap | rss