*Primeo Grenada cream - Hoppediz*

Artikel 1 van 23 Volgende
€ 100,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Wil jij het comfort van een geweven draagdoek en het gemak van een ergonomische drager combineren? De Hoppediz Primeo Malmö Stone is een full-buckle draagzak die je eerst om doet voordat je kindje er in gaat. Dit voelt voor sommige ouders extra veilig maar is natuurlijk ook ideaal als je onderweg bent! De draagzak is vervolgens eenvoudig af te stellen als je kindje er in zit.

Het zitgedeelte is zeer goed te versmallen waardoor je baby al vanaf maatje 44/50 in deze draagzak past! Er ontstaat ook geen onnodige druk op het ruggetje van je baby omdat er geen gespen aan het rugpand bevestigd zijn. 

Ook voor degene die draagt is de Primeo comfortabel: de schouderbanden zijn wijd uit te spreiden wat zorgt voor een goede gewichtsverdeling. Je hebt ook geen snijdende banden in je oksel of je zij. De manier van aanspannen is ideaal voor ouders die niet veel kracht kunnen zetten met hun handen. Je hoeft namelijk niet aan een gesp te trekken maar aan een ring, hier kun je je duim of iets anders achter haken.

Omdat het aanspannen zo eenvoudig gaat is deze draagzak ook uitermate geschikt voor ouders met spierspanningsproblematiek zoals reuma of hypermobiliteit. Op de banden op de rug zijn markeringen aangebracht zodat het uitwisselen tussen ouders onderling gemakkelijk is.

De Primeo heeft ongevulde schouderbanden. 

Bekijk hier alvast de handleiding van de Hoppediz Primeo.

 

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.


 

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss