*Tandenborstels siliconen Clay - Mushie*

Vorige Artikel 6 van 25 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Met de siliconen vingertandenborstel van Mushie kan je op een zachte manier de eerste tandjes schoonmaken. Tegelijkertijd masseert deze tandenborstel het gevoelige, pijnlijke tandvlees bij doorkomende tandjes.
Dit product wordt aanbevolven voor kinderen vanaf 3 maanden. De tandenborstel past om je eigen vinger. Vanaf het eerste tandje mag je tweemaal per dag een kleine hoeveelheid tandpasta gebruiken. Poets de tandjes en masseer het tandvlees met zachte, draaiende bewegingen.

Verpakt in een handige set van 2 stuks: eentje voor papa of mama, en eentje voor je kindje om als afleiding mee te spelen.

  • Merk: Mushie
  • Materiaal: siliconen, 100% BPA-vrij
  • Onderhoud:  af en toe steriliseren in kokend water of een steriliseertoestel.

Geboortelijsten

Hieronder staan de geboortelijsten van de kindjes die pas zijn geboren:


Geboortelijsten

Info over een geboortelijst

Circulaire winkel?

Wat is een circulaire winkel?

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden, sorry.

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.

HERBRUIKBAAR hoort ook bij circulair: een groot assortiment wasbare luiers, wasbare billendoekjes, stoffen slingers van recupstof, herbruikbare kronen, etc.

VERHUUR is het toppunt van duurzaamheid: dure items die maar kort worden gebruikt, zoals een co-sleeper of mozesmandje, of juist producten die je eerst wil uitproberen, zoals wasbare luiers of een draagzak.


 

Infomomenten wasbare luiers

Welkom voor een infosessie over wasbare luiers:


- maandag 08/05 om 20 uur
- donderdag 08/06 om 20 uur
Meer uitleg + praktische informatie over inschrijven staat hier.
Tot dan!

© 2018 - 2023 Scharrelvos | sitemap | rss