*E - Longies ocean wave - ManyMonths*

Vorige Artikel 34 van 41 Volgende
€ 45,00 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

De kleding van ManyMonths is gemaakt volgens een inovatief meegroeiconcept:
de broekjes kunnen lang worden doorgedragen doordat ze pijpen hebben die al dan niet worden omgeslagen. De broek past in het begin vaak tot onder de oksels - lekker warm voor het buikje.  Langzaam maar zeker komt de bovenkant steeds lager, maar doordat het dubbel gebreide stof is zonder echt boord, zit dat nooit vervelend voor je kindje.
Zo kan een wolbroek vaak maanden, tot meer dan een jaar, gedragen worden

De belangrijkste reden om voor deze broek te kiezen is uiteraard de zachte, non-museling merinowol: zeer zacht, comfortabel, ademend en isolerend. Het is een van de grootste natuurlijke vezels voor kinderen om te dragen en vooral belangrijk voor kleine baby`s, omdat het helpt bij de regulatie van de lichaamstemperatuur. De absorberende, holle vezels in wol helpt bij het drooghouden van de tere kinderhuid. De wolbroek bestaat uit twee lagen gebreide merinowol en is uitermate geschikt om over een wasbare luier te dragen. 

De wol is van een veel dikker kwaliteit dan de meeste andere wolmerken, waardoor de broek, zelfs als deze als overbroekje van een wasbare luier wordt gebruikt,  ook goed te dragen is als enkele laag.

Wil je deze broek gebruiken als overbroekje voor een wasbare luier, dan moet deze eerst waterdicht gemaakt worden door deze te behandelen met lanoline. Eenmaal gelanoliseerd kan de wolbroek wekenlang gebruikt worden, zonder tussentijdse behandeling. Het broekje hoeft alleen na gebruik even te luchten. Het hoeft pas gewassen te worden als er ontlasting in is gekomen of als het broekje begint te stinken en na het luchten nog steeds onaangenaam ruikt. Na het wassen moet het opnieuw gelanoliseerd worden, dit is gemiddeld om de twee tot vier weken.

  • Merk: ManyMonths (Finland)
  • Materiaal: 100% merinowol
  • Maat: charmer = explorer = 80 - 92/98 = 1- 2/2,5 jaar
    De maat is uiteraard afhankelijk van de bouw van je kindje.

 

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

Lokaal tweedehands

TWEEDEHANDS is de basis van de winkel:
Het aanbod staat niet online en de spullen kunnen enkel in de winkel worden aangekocht. Tweedehands wordt niet verzonden!

Alle NIEUWE spullen uit de winkel staan wel online en kunnen ook via de webshop worden besteld. Direct beschikbaar om af te halen, of het kan verzonden worden.
 

© 2018 - 2021 Scharrelvos | sitemap | rss