E - Longies silver grey - ManyMonths

Vorige Artikel 34 van 42 Volgende
€ 45,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

De kleding van ManyMonths is gemaakt volgens een inovatief meegroeiconcept:
de broekjes kunnen lang worden doorgedragen doordat ze pijpen hebben die al dan niet worden omgeslagen. De broek past in het begin vaak tot onder de oksels - lekker warm voor het buikje.  Langzaam maar zeker komt de bovenkant steeds lager, maar doordat het dubbel gebreide stof is zonder echt boord, zit dat nooit vervelend voor je kindje.
Zo kan een wolbroek vaak maanden, tot meer dan een jaar, gedragen worden

De belangrijkste reden om voor deze broek te kiezen is uiteraard de zachte, non-museling merinowol: zeer zacht, comfortabel, ademend en isolerend. Het is een van de grootste natuurlijke vezels voor kinderen om te dragen en vooral belangrijk voor kleine baby`s, omdat het helpt bij de regulatie van de lichaamstemperatuur. De absorberende, holle vezels in wol helpt bij het drooghouden van de tere kinderhuid. De wolbroek bestaat uit twee lagen gebreide merinowol en is uitermate geschikt om over een wasbare luier te dragen. 

De wol is van een veel dikker kwaliteit dan de meeste andere wolmerken, waardoor de broek, zelfs als deze als overbroekje van een wasbare luier wordt gebruikt,  ook goed te dragen is als enkele laag.

Wil je deze broek gebruiken als overbroekje voor een wasbare luier, dan moet deze eerst waterdicht gemaakt worden door deze te behandelen met lanoline. Eenmaal gelanoliseerd kan de wolbroek wekenlang gebruikt worden, zonder tussentijdse behandeling. Het broekje hoeft alleen na gebruik even te luchten. Het hoeft pas gewassen te worden als er ontlasting in is gekomen of als het broekje begint te stinken en na het luchten nog steeds onaangenaam ruikt. Na het wassen moet het opnieuw gelanoliseerd worden, dit is gemiddeld om de twee tot vier weken.

  • Merk: ManyMonths (Finland)
  • Materiaal: 100% merinowol
  • Maat: explorer = 80 - 92/98 = 1- 2/2,5 jaar
    De maat is uiteraard afhankelijk van de bouw van je kindje.

 

Lockdown 2.0

Opnieuw heeft de winkel haar deuren moeten sluiten.

Alle NIEUWE spullen staan online en kunnen via de webshop worden besteld.
- ze kunnen worden verzonden
- gratis thuisbezorging vanaf €30 binnen een straal van 3 km van de winkel
- ophaalmoment winkel = zaterdag van 9 - 12 uur, alles ligt direct klaar

Een selectie van het TWEEDEHANDS aanbod is de volgen via social media + in de etalage van de winkel.
- het wordt NIET verzonden
- gratis thuisbezorging vanaf €30 binnen een straal van 3 km van de winkel
- ophaalmoment winkel = zaterdag van 9 - 12 uur, alles ligt direct klaar

Blijf gezond allemaal!

Winkel onder de sporen

In een oude treinboog in Boho heeft Scharrelvos een winkel. Het is een plek die precies staat voor wat wij willen uitdragen: herwaardering van het oude, opwaardering door er extra energie en liefde in te stoppen en een letterlijke etalage om tweedehands in de kijker te zetten.
Wees welkom.

 

© 2018 - 2020 Scharrelvos | sitemap | rss